Skip to main content
Terug naar Evenementen
06-06-2024 - 08-06-2024

eTwinning Multilateral Seminar in Praag

Het 'eTwinning Multilateral Seminar' is voor docenten uit het primair en voortgezet onderwijs die willen beginnen met eTwinning. Daarnaast behandelt deze seminar het eTwinning thema van dit jaar: Well-Being.

view over Prague
Ga jij in juni naar deze prachtige stad?

Wie?
Het seminar is voor docenten uit het primair en voortgezet onderwijs, leeftijdscategorie 6-15 jaar. De conferentie is bedoeld voor docenten die nog niet bekend zijn met eTwinning en kennis willen maken met het platform. 

 

Wat? 
Deze internationale conferenties bieden de gelegenheid om meer te leren over het European School Education Platform (ESEP) en tegelijkertijd is er de mogelijkheid om internationale partners te ontmoeten voor je eTwinning project. 

Het thema van deze seminar is 'Well-Being', ook het thema van eTwinning dit jaar!
Lesgeven is een ongelofelijk dankbaar beroep en het mentaal welzijn van kinderen in het klaslokaal, evenals dat van de docenten is van groot belang. Dit seminar biedt niet alleen de kans om meer over dit onderwerp te leren, maar geeft ook inzicht in hoe je eTwinning kan inzetten in het klaslokaal om welzijn van leerlingen en docenten te verbeteren. Bekijk voor meer informatie het programma onderaan de pagina. 

 

Praktische informatie
eTwinning vergoedt alle conferentiekosten zoals overnachtingen, workshops, maaltijden. De reiskosten worden niet vergoedt door eTwinning, maar soms is het mogelijk deze via jouw school (gedeeltelijk) te declareren. 

Aanmelden kan tot 12 mei.